Giáo án Tiếng Anh Lớp 9 - Trường THCS Đồng Than - Kiểm tra 45 phút

1. Although the girl is young, she is quite experienced.

-> In spite of .

2. The play started as soon as we arrived at the theatre.

-> No sooner .

 3. As Mike earned more money, he bought more clothes.

 -> The .

 4. Who often makes people in your class laugh ?

-> By . .

 5. “Shall I clean the windows for you, Mai ? ” Said Nam

 -> Nam offered

 6. Fish are more expensive than meat in some areas of the country, aren’t they ?

 -> Meat isn’t

 7. My sister likes her boyfriend to take her to the movies.

 ->My sister .

 8. No one has seen Hoa since her birthday.

 -> The last time Hoa .

 

docx4 trang | Chia sẻ: thiennga98 | Ngày: 19/12/2020 | Lượt xem: 9 | Lượt tải: 0download
Bạn đang xem nội dung tài liệu Giáo án Tiếng Anh Lớp 9 - Trường THCS Đồng Than - Kiểm tra 45 phút, để tải tài liệu về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Mark Dong Than secondary school THE WRITTEN TEST Class: 9 English 9 Name: .............................. Time: 45’ I. Identify the underlined word or word phrases (A, B, C or D) that must be changed in order to correct the sentence. 1. My teacher got used to drive a car on the left when he lived in London. A B C D 2. A number of tourists is going to return the evaluation form distributed by the travel agent. A B C D 3. I have three brothers, one is a farmer, another is a doctor and the other a teacher. A B C D 4. The film was a bit bored but in the end , the main characters had a happy ending. A B C D 5. Do you remember to try this kind of food somewhere else before ? A B C D II. Rewrite the sentences so that it has the same meaning as the sentence printed before it . Although the girl is young, she is quite experienced. -> In spite of . 2. The play started as soon as we arrived at the theatre. -> No sooner... 3. As Mike earned more money, he bought more clothes. -> The .. 4. Who often makes people in your class laugh ? -> By .. 5. “Shall I clean the windows for you, Mai ? ” Said Nam -> Nam offered 6. Fish are more expensive than meat in some areas of the country, aren’t they ? -> Meat isn’t 7. My sister likes her boyfriend to take her to the movies. ->My sister .. 8. No one has seen Hoa since her birthday. -> The last time Hoa .. 9. The boys prefer playing soccer to staying indoors. -> The boys would rather .. 10. Neither Nam nor his parents likes chocolate cakes. -> Nam doesn’t . III. Choose the word or phrase which best completes each sentence. Write your answer (A, B, C, or D) in the numbered box. 1. I’ll give her the message as soon as she .. tomorrow. A. comes back B. will come C. is coming D. has come 2. He is thought in a foreign country when he was 20. A. to work B. to have worked C. working D. has worked 3. We got our car yesterday. A. wash B. to wash C. washing D. washed 4. Get me some stamps,..? A. have you B. will you C. do you D. don’t you 5. Some large cities have measured to air pollution. A. fight B. minimize C. cover D. grow 6. When Bill retires, he’s going to .. golf. A. take after B. take off C. take down D. take up 7. He drank only .. water. A. a lot of B. much C. a little D. less 8. I’d like to . an appointment to see the doctor. A. do B. say C. organize D. make 9. It isn’t quite . that he will be present at the meeting. A. interested B. certain C. exact D. right 10. Paper money .. for over a thousand years. A. used B. is used C. has used D. has been used 11. The dentist told me -------- more careful when I brushed my teeth. A. have been B. being C. be D. to be 12. When Lan looked in her purse she found her ring had been ...................... A. stolen B. thieved C. robbed D. broken 13. Tom can speak two languages. One is English. ........................ is French. A. Other B. Another C. The other D. Others 14. Did you ask your father -------- some money? A. after B. for C. in D. at 15. The children kept -------- about the clowns that they liked most of all. A. talking B. talked C. to talk D. talk 16. I’m sorry, I forgot ________ your letter. It is still here, in my pocket. A. post B. to post C. posting D. posted 17. If you _________ forty cigarettes a day, you would cough a lot. A. smoke B. smoked C. would smoke D. smoking 18. Vietnamese women today often prefer to wear modern clothing at work _________ it is more convenient. A. although B. however C. as D. moreover 19.There isn’t .food in the house. A. none B. no C. some D. any 20.Hoa had made plans .. she returned to Hanoi. A. when B. after C. as soon as D. before IV. Complete the sentences with the right form of the verbs in bracket. (10 pts) 1. My father (fight)....................... for four years in the last war. 2. He never fails (arrive)............... in time to help me. 3. You must practise (speak)................... English whenever you can. 4. He looked frightened as if he (see) a ghost. 5. It was a great party last night. You (come) ..............why didn't you ? V. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the questions. Paper is named for papyrus, a reed like plant used by ancient Egyptians as writing material more than 5000 years ago. The Chinese invented the paper that we use 2000 years ago. A piece of paper is really made up of tiny fibers, unlike a piece of material. The fibers used in paper, however, are plant fibers, and there are millions of them in one sheet. In addition to the plant fiber, dyes and additives such as resin may be used. Dyes can make the paper different colors; resin may add weight and texture. Where do these fibers come from ? The majority of paper is made from the plant fiber that comes from trees. Millions are cut down, but new trees are planted in their place. Paper may be also made from things like old rags or pieces of cloth. Wastepaper, paper that has been made and used, can be turned into recycled paper. This recycling process saves forest, energy and reduces air and water pollution. 1. According to the passage, the paper that we use was first invented by A. the Chinese B. the Egyptians C. ancient cultures D. foresters 2. What is the main ingredient in most paper ? A. resin B. cardboard C. plant fiber D. papyrus 3. According to the passage, the primary source of the plant fiber used in paper is A. rags B. trees C. fabric D. wastepaper 4. According to the passage, recycling paper is A. bad for the environment C. good for the environment B. wasteful D. economical 5. According to the passage, recycling paper does all of the following EXCEPT A. reduce the need for ink C. save energy B. save forests D. reduce air pollution VI. Write a passage about 100- 150 words on the following topic. TELL US ONE OF THE SUBJECTS YOU LIKE BEST. WHY ? ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ KEY I. 1. B 2. B 3. D 4. A 5. B II. 1. In spite of the young girl, she is quite experienced. 2. No sooner had we arrived at the theatre than the play started. 3. The more money Mike earned, the more clothes he bought. 4. By whom are people in your class often made to laugh ? 5. Nam offered to clean the windows for Mai. 6. Meat isn’t so/as expensive as fish in some areas of the country, is it ? 7. My sister likes to be taken/ being taken to the movies by her boyfriend. 8. The last time Hoa was seen was on her birthday. 9. The boys would rather play soccer than stay indoors. 10. Nam doesn’t like chocolate cakes and his parents don’t, either / Neither do his parents. III. Mỗi câu đúng cho 0.1 điểm : 20 câu x 0.1 đ = 2.0 điểm 1A 2B 3D 4B 5B 6D 7C 8D 9B 10D 11D 12A 13C 14B 15A 16C 17B 18C 19D 20D IV. Complete the sentences with the right form of the verbs in bracket. fought to arrive speaking had seen should have come V. 1. A 2. C 3. B 4. C 5. D

File đính kèm:

  • docxDe thi tuyen vao lop 9.docx
Giáo án liên quan